Lisovszki Róbert


ajánló:

Interjú Lisovszki Róberttel...
Polgárőr-járat a temetőnél...
Polgárőr-évértékelő...

 

2008. 04. 18.

Polgárőrségi hírek

Eredményes évet ünnepelt a 15 éves nagyhalászi Polgárőrség.

 

Az 1992. november 20-án alakult polgárőr egyesület, 2008. március 29-én megtartotta évzáró közgyűlését a nagyhalászi Drékó - Eszpresszó rendezvénytermében.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, az ünnepségre idén is hivatalosak voltak a polgárőrök családtagjai is. Az este hat órakor kezdődő rendezvényen meghívott vendégként köszönthették a Megyei Polgárőrszövetség, a Rendőrség és az Önkormányzat képviselőit. 

Az egyesület 2007-ben végzett tevékenységről szóló beszámolók ismertetése után, a meghívott vendégek elismerő hozzászólásait hallgathatták meg polgárőreink.

A legeredményesebb munkát végző polgárőrök idén is számíthattak jutalomra.

Jászovics László a Megyei Polgárőrszövetség elnökhelyettese oklevéllel és tárgyjutalommal köszönte meg Lukács Antal és Pásztor Károly polgárőr munkáját.

A rendőrség képviselői egy oklevéllel köszönték meg a 2007-ben nyújtott segítséget Batta Zoltán, Budaházi József, Hidegh Tibor, Kelemen István, Oláh János, Pancsusák László és Szentpéteri Imre polgárőröknek.

Régi álma valósult meg a vezetőségnek azzal, hogy a 15 éves jubileumra való tekintettel az est meglepetéseként egy személyre szóló ajándékot vehetett át minden nagyhalászi polgárőr.

Az ünnepi hangulat fokozásaként a Talentum Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek és a Petőfi Sándor Művelődési Ház Fabric Art tánccsoportjának színvonalas előadását tekinthették meg a jelenlévők.

Az ezt követő finom és bőséges vacsorához Molnár Ádám szolgáltatta a zenét.

A résztvevők szerint az eltelt 15 év legemlékezetesebb és legszínvonalasabb évzáró közgyűlését sikerült megszerveznie a vezetőségnek.

Az esemény főtámogatói: Nagyhalász Város Önkormányzata és a Drékó-Eszpresszó tulajdonosai.

A Polgárőrség Egyesület köszöni a felajánlásokat a Csuha Antal Általános Iskolának és Ifj. Ónodi Bertalan vállalkozónak.

További köszönet illeti a fellépő művészeket a közönség szórakoztatásáért.

 

     Lisovszki Róbert

     Az egyesület elnöke

- Bacskai János -