Lisovszki Róbert


ajánló:

Interjú Lisovszki Róberttel...
Polgárőr-járat a temetőnél...

 

2008. 01. 11.

Polgárőrségi beszámoló a 2007-es évről

A 2007-es év kezdetén azt gondoltuk, hogy egy rendkívül nehéz, takarékosságot igénylő szűkös év elé nézünk. Ezzel szemben az egyik legeredményesebb időszakot tudhatjuk magunk mögött.

Jelentős anyagi támogatást kaptunk az Önkormányzattól (400 000 Ft + a szolgálati gépkocsi fenntartása, üzemanyagköltsége, javíttatása stb.), Varga Ákos vállalkozótól (90 000 Ft), és az Agro-Halász Kft.-től (150 000 Ft). Az Országos Polgárőrszövetség pályázatán 100 000 Ft-ot nyertünk, amely összeget teljes egészében szolgálati eszközök beszerzésére fordíthattunk.

A támogatásoknak köszönhetően hatalmasat fejlődött eszközkészletünk. Vásároltunk egy számítógépet, egy GPS-navigációs kéziszámítógépet, elemlámpákat, távcsövet, kézirádiókat, esőkabátokat, láthatósági mellényeket és egyéb, a szolgálatellátást segítő eszközöket.

Büszkék vagyunk rá, hogy a HVG-ben megjelent kimutatás szerint a bűnügyi fertőzöttséget tekintve, Nagyhalász az ország ötödik legbiztonságosabb városa.

A tanulmány szerint, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legbiztonságosabb városa szintén Nagyhalász lett.

A Rendőrséggel közösen mindent megteszünk, hogy ezt a szép helyezést a jövőben is megőrizzük.

Az elmúlt évben a 321 polgárőri szolgálatban 4584 szolgálati órát teljesítettünk és 197 esemény megoldásában segítettünk a Rendőrségnek. A szolgálati gépkocsival 5387 km.-t használtunk fel. Továbbra is segítjük a jelzőrendszeres-házigondozást, amelyen keresztül 318 riasztás történt a 2007-es évben.

 

Köszönjük a 2007-ben nyújtott támogatásokat, segítséget:

 1. Nagyhalász lakóinak
 2. Nagyhalász Önkormányzatának
 3. Agro-Halász Kft.-nek
 4. Varga Ákosnak
 5. Drékó-Eszpresszó tulajdonosának
 6. Németh-autószerviznek
 7. Béres-gumiszerviznek
 8. Bankus-Autósboltnak
 9. Halászért-Kht-nak
 10. Művelődési-háznak
 11. Nagyhalászi-hírek szerkesztőségének
 12. Dajka Zsoltnak
 13. Kósa Rolandnak

 

     Lisovszki Róbert

     Az egyesület elnöke

- Bacskai János -