Lemondás


ajánló:

»»Edzőváltás
»»Sportoldal
»»Interjú Kormány Lászlóval
»»Hegedűs János portréja

 

"Az élet megy tovább."

2007. 11. 26.

Váratlanul érte a nagyhalászi sportrajongókat a duplán rossz hír: egyszerre mondott le a város sportegyesületének elnöke, Orosz Zoltán és a labdarúgó szakosztály vezetője, Hegedűs János.

Váratlanul érte a nagyhalászi sportrajongókat a duplán rossz hír: egyszerre mondott le a város sportegyesületének elnöke, Orosz Zoltán és a labdarúgó szakosztály vezetője, Hegedűs János.

"Főiskolára járok, hamarosan megszületik második gyermekem is, így nem jut már időm az önként vállalt feladat teljesítésére - kezdte Orosz Zoltán, aki két és fél éve került az elnöki posztra. - Lemondásomnak ez az egyedüli oka. Amikor idekerültem, rossz állapotban volt a pálya és környezete, ezen rengeteget javítottunk."

"Közös volt a feladat, közös a siker - csatlakozott hozzá Hegedűs János, aki nélkül már évtizedek óta elképzelhetetlen városunk sportélete. - Ezután több időt fogok a sakkozókkal tölteni. Több tehetséges gyerekünk is van, ők fokozottabb figyelmet követelnek."

"Szerencsére az önkormányzat, a polgármester úr és a vállalkozók is segítettek abban, hogy a tárgyi eszközöket NB-s szintre tudjuk felhozni. Maga a pálya egyenesen első osztályú, megépült a lelátó, a teniszpálya, a Novák-féle portára is sportlétesítmények kerülnek majd. Büszkék vagyunk a pályavilágításra, amit vállalkozók segítségével sikerült kiépíteni. Nagy szerepet vállalt az Imtef Kft., az Alarm-Vill Bt. és az Elektrohír Bt., segítségüket ezúton is köszönjük."

"Az öltöző szociális blokkjait is sikerült felújítani. Elmondhatjuk, hogy a tárgyi feltételeken most már nem múlhat a siker. Természetesen jó szertárosok és szorgalmas pályagondnokok nélkül nincs egyesület, nekünk Tóth Zoltánné, Kaponyás Sándor és Burján János személyében kitűnő munkatársaink voltak." - tette hozzá a lemondó vezetőduó.

"Arra büszkék vagyunk, hogy mindketten ingyen és bérmentve dolgoztunk - folytatta Orosz Zoltán. - Semmilyen anyagi érdekünk nem fűződött ehhez a munkához, örültünk, hogy hozzátehettünk valamit Nagyhalász sportéletéhez."

"Egy erkölcsös csapatot akartunk összehozni, egy olyat, amelyet sportemberek alkotnak, ahol jó a közösség. Ez sikerült is, hiszen nagyon jó a hangulat az öltözőben." - tette hozzá Hegedűs János, a népszerű "tanár úr".

A kettejük közötti összhangot mi sem jellemzi jobban, mint hogy a nyilatkozat zárómondatát is közösen fogalmazták meg: "Amit vállaltunk, azt megcsináltuk - az élet megy tovább.".

A gárda egyébként együtt marad az őszi szezon után, hiszen élő szerződéssel rendelkeznek a játékosok. A vezetők csak az utolsó forduló után köszöntek el, s természetesen mindez nem érinti az edző, a munkáját remekül végző Kormány László kinevezését. Orosz Zoltán egyébként a téli szünetben még besegít a három kiszemelt játékos leigazolásában.

 

 

- Bacskai János -