TUDNIVALÓK SZOCIÁLIS CÉLÚ VÁROSREHABILITÁCIÓRÓL

 

 

 

ÖNKORMÁNYZATI BERUHÁZÁSOK ÁTADÁSA

Átadtuk a „Nagyhalász város szociális célú városrehabilitációja” című, ÉAOP-5.1.1/A-122013-0006 azonosító számú pályázat keretein belül megépült multifunkcionális szolgáltató központot. Az épületben fog helyet kapni az önkéntes tűzoltóság, a polgárőrség és a készenléti rendőrség.
A 103/2013. XI. 8.) VM rendelet nyújtotta pályázati lehetőséggel élve felújításra került a Nagyhalász Homoktanya közösségi ház. A felújított épületben többfunkciós szolgáltató központ került kialakításra, ahol a helyi lakosság közösségi és közművelődési programjainak megszervezésére nyílik lehetőség. A közösségi ház nyitvatartási ideje alatt elérhetővé válik a szélessávú internet hálózat. TOVÁBB A CIKKHEZ!

 

 


FOLYTATÓDNAK A FEJLESZTÉSEK

Nagyhalász város szociális célú városrehabilitációja” című, ÉAOP-5.1.1/A-122013-0006 azonosító számú pályázat keretében új külsőt kapott Nagyhalász, Ibrányi u. 34. szám alatti társasház. A lapos tetőt magas tető váltotta fel a beázások megszűntetése érdekében. TOVÁBB A CIKKHEZ!


SAJTÓKÖZLEMÉNY

Nagyhalász város szociális célú városrehabilitációja

2014. 05. 18.

 

 

Az Új Széchenyi Terv Észak-alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Nagyhalász város szociális célú városrehabilitációja” című, ÉAOP-5.1.1/A-122013-0006 azonosító számú pályázatát az NFÜ Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 398.264.500 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte.

 

A pályázat az alábbi beruházások megvalósítását teszi lehetővé:

  1. multifunkcionális szolgáltató központ építése a Kossuth és Ibrányi utca kereszteződésében,
  2. járdaépítés a Rétköz utcában,
  3. útépítés, vízelvezetés a Rétköz utcában,
  4. Rétköz utca burkolat felújítása és Gyár utca útalap karbantartása,
  5. Rétköz utcán játszótér építése,
  6. Ibrányi u. 34. szám alatti Társasház energetikai korszerűsítése,
  7. Hunyadi utca gyalog- és kerékpárút építése,
  8. Hunyadi utcán szabadidőpark építése.

A fejlesztések kizárólag a Központi Statisztikai Hivatal adatszolgáltatása által, a pályázat benyújtását megelőzően meghatározott szegregátumok területén valósíthatók meg, ahol a hátrányos helyzetet megalapozó tényezők nagyobb arányban fordulnak elő.
A támogatási szerződés aláírását követően megkezdődtek az előkészítő munkálatok.

A fejlesztések megkezdéséhez szükséges kiviteli tervek elkészültét követően közbeszerzési eljárás keretében kerültek kiválasztásra a kivitelezők. A multifunkcionális szolgáltató központ építése már megkezdődött, melyet a többi fejlesztés is hamarosan követ.


A különböző fejlesztések mellett a település civil szervezeteinek nyílik lehetőségük a pályázatban megtervezett programok, képzések, tréningek megvalósítására.

Az úgynevezett „Soft” tevékenységre egyesületek, alapítványok nyújthatják be pályázataikat, melyeket az önkormányzat fog elbírálni.

A pályázat megvalósítása saját erőt nem igényel.

 

 

A sajtóközlemény letöltése word formátumban.

 

TÁRSASHÁZ-FELÚJÍTÁS

Az Új Széchenyi Terv Észak-alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Nagyhalász város szociális célú városrehabilitációja” című, ÉAOP-5.1.1/A-122013-0006 azonosító számú pályázatát keretében a nyílászárók cseréjével és a homlokzati hőszigeteléssel megkezdődött a Nagyhalász, Ibrányi u. 34. szám alatti Társasház energetikai korszerűsítése.TOVÁBB A CIKKHEZ!

MEGKEZDŐDÖTT A SZOCIÁLIS CÉLÚ VÁROSREHABILITÁCIÓS PÁLYÁZAT MEGVALÓSÍTÁSA

Az Új Széchenyi Terv Észak-alföldi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Nagyhalász szociális célú városrehabilitációja” című, ÉAOP-5.1.1/A-122013-0006 azonosító számú pályázatát az NFÜ Regionális Fejlesztési Programok Irányító Hatóságának vezetője 398.264.500 Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte. A támogatás mértéke 100 %. TOVÁBB A CIKKHEZ!

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

Nagyhalász Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be az ÉAOP-5.1.1/A-12 konstrukcióban „Nagyhalász szociális célú városrehabilitációja” címmel. TOVÁBB A CIKKHEZ!

 

A szociális városrehabaliliációs pályázat keretében megvalósuló pályáztatás felhívása és egyéb dokumentumai:

Pályázati felhívás

(PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁSA, 2015.01.05.)

(PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁSA, 2015.03.04.)

Jelentkezési lap

Pályázati útmutató

Szerződéstervezet

Kommunikáció

Beszámoló

Az idősek köszöntése

A művelődési házban