ÚJRA A NAGYHALÁSZ ISKOLÁBAN RENDEZTÉK A MEGYEI VÖRÖSKERESZTES VERSENYT - ISMÉT REMEKÜL!

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete ebben az évben is Nagyhalászban rendezte meg, a Csuha Antal Baptista Általános Iskolában az elsősegélynyújtási és csecsemőgondozási verseny megyei fordulóját.

A gyermekek kategóriájában (csecsemőgondozás) 5 csapat indult, az első a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata lett (Nagy Csenge, Lemmich Nikolett és Gál Patrik), második a Bem József Általános Iskola, harmadik a Képes Géza Általános Iskola.

KATT IDE A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!


Ifjúsági kategóriában a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium diadalmaskodott (Szászi Adél Ágnes, Szőllősi Vivien, Radóczi Mirtill) a Lónyai Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola és a Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium; és Dr. Béres József Kollégium „küldöttei” előtt.

Elsősegélynyújtás terén heten mérték össze erejüket a gyerek kategóriában, amelyet a Nyírgyulaji Kossuth Lajos Általános Iskola (Szász Cintia, Durucskó Natália, Durucskó Beatrix, Bátori Dorina, Pankotai Kitti) nyert, a Képes Géza Általános Iskola, valamint a Bem József Általános Iskola egylete előtt.

KATT IDE A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Az ifjúságiak között a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium csapata (Szabó Ramóna, Novák Eszter, Oláh Boglárka, Kósa Boglárka, Kapi Barbara) diadalmaskodott, kissé lemaradt tőlük a Szent László Katolikus Középiskola, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda, valamint a Nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium „válogatottja”.

A felnőttek között nem meglepő módon a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara (Bartus Erika, Áncsák Nikoletta, Barati Nikolett, Kocsis Kristóf, Morong Eszter) végzett az élen, a 2. A Telegdi Kata Szakiskola és Szakközépiskola, a 3. a Záhonyi Kandó Kálmán Közlekedési Szakközépiskola, Gimnázium és Dr. Béres József Kollégium „Hűbéresei” lettek.

A verseny lebonyolítását természetesen most is Tuza Józsefné tartotta kézben, de köszönet a hibátlan rendezésért a megyei szövetség embereinek, a nagyhalászi gyerekeknek, az iskola dolgozóinak és minden támogatónak!