MEGVOLT A FORDULÓPONT, DE EREDMÉNYKÉNYSZER NINCS


Kissé gyengén kezdett a megyei első osztályban az ősszel kiemelkedően jól teljesítő nagyhalászi labdarúgó-csapat, de a szomszédvári, kemecsei rangadón elért döntetlen után már a győzelem ízét is megérezhette Kiss Gábor mester legénysége.

 

Minek köszönhető a viszonylag gyengébb bajnoki rajt?

Talán egy kicsit jóllaktunk az ősszel, de az is közrejátszott, hogy nem nagyon van variációs lehetőségünk, hiszen ketten is távoztak a csapattól. A balhátvéd Túróczi Csaba munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tud már velünk lenni, márciustól, míg a középpályás Csire Gábor Angliában vállalt munkát. Ilyenkor sajnos már nem lehet igazolni, szűkültek így lehetőségeink.

Fordulópont viszont a kemecsei döntetlen.

Még odébb van szerintem az igazi fordulópont, de tény, bravúrdöntetlent értünk el a szomszédvárban, amelynek csapatát jóval magasabban jegyzik, mint a miénket. A kiesés ellen küzdő Balkány otthonában nyertünk ezt követően, ez sem volt éppen kötelező győzelemnek nevezhető.

Sérült, eltiltott?

Legutóbb Kóder László begyűjtötte ötödik sárga lapját, így egy meccset ki kell hagynia, míg Orosz Tamás és Mocsár Csaba kisebb sérüléssel bajlódik. Vasárnap 15 órától Nyírmadát fogadjuk, és rajtunk semmiféle extra elvárás a bajnoki előtt, nincs eredménykényszer rajtunk, nyugodtan játszhatunk. Azt szeretném, ha mindenki úgy jönne le a pályáról, hogy nyugodt a lelkiismerete, mert megtett minden tőle telhetőt.

Kinek a tavaszi teljesítményével elégedett leginkább?

Most kezdjük csak összeszedni magunkat, egyenletesen jó teljesítményt még nem láttam senkitől. De éppen ez mutatja egységünket, a csapat erejét: nincs egy-két kiemelkedő képességű emberünk, aki megnyerni a mérkőzéseket nekünk, hanem csapatként tudunk eredményesek lenni.

 


KATT A KÉPRE A JEGYZŐKÖNYVEK MEGTEKINTÉSÉÉRT!


Tabella:

Az ificsapat eredményei (jegyzőkönyvért KATT A KÉPRE!)

 

BACSKAI J.Az idősek köszöntése

A művelődési házban