ELKÉPESZTŐ SIKEREK, HA HALÁSZI GYEREK LETT MEGYEI SAKKBAJNOK!

A tavalyi évhez hasonlóan ismét házigazdái lehettünk, immár második alkalommal, a Megyei Diákolimpia Egyéni Sakk Döntőjének, ezúttal február ötödikén.

 A rendezvényen több mint 150 gyerek képviseltette magát amatőr, illetve értékszámos kategóriában. A verseny 5 fordulós svájci rendszerben történt, 2x20 perces játékidővel zajlottak a meccsek.

A hazai pálya előnyét kihasználva a gyerekeinknél ismét nem maradhattak el a sikerek, hiszen most is 6 versenyzőnk lett megyei bajnok, és ők képviselik iskolánkat az Országos Diákolimpia Sakk Döntőjében.

Emellett még 4 versenyzőnknek van kérvénye folyamatban, hiszen ők holtversenyben lettek második helyezettek. Ha a szövetség áldását adja a kérelmek elfogadására, akkor 10 versenyzőnk lesz ott az országos döntőben!

A továbbjutóink: Demeter Dorina, Szabó Luca, Kató Máté, Nagy Fanni, Nagy Bernadett Éva, Radvánszki Viktor.

A kérelemmel élők: Pinke Maja, Kormány Gábor, Kormány Szabolcs, Nagy Dorina.

További érmeseink: Kelemen Ákos 3. hely, Pinke Maja 2. hely, Nagy Dorina 2. hely, Bor Boglárka 3. hely, Kormány Gábor 2. hely, Kormány Szabolcs értékszámosoknál 4. hely.
                                                                                                                                  

                                                      

Még egyszer köszönettel tartozunk a fenntartónknak és az iskolánk vezetésének, hogy ehhez a színvonalas rendezvényhez hozzájárultak!

A folytatás a Megyei Csapatdöntőn február 27-én, Nyíregyházán.

Sok sikert a továbbiakban is!

Felkészítő tanárok: Gunyecz Zoltán, Kormány László

KORMÁNY LÁSZLÓ