nagyhalasz.hu


VÁROSREHABILITÁCIÓS PÁLYÁZAT

 

 Nagyhalász Város Önkormányzata


pályázatot nyújtott be az ÉAOP-5.1.1/A-12 konstrukcióban „Nagyhalász szociális célú városrehabilitációja” címmel

 

A projekt keretében megújulhatnak a közterületek, játszóterek és a szabadidő hasznos eltöltésére park kerülhet kialakításra, egy új Multifunkcionális Szolgáltató Központ épület építése, az elkészített Integrált Városfejlesztési Stratégia által lehatárolt Lakóövezeti akcióterületen található Társasház energetikai korszerűsítése valósulhat meg, mely összességében hozzájárul ahhoz, hogy a nagyhalászi lakosság komfortérzete, elégedettsége javuljon.
A tervezett beavatkozások kidolgozása és a pályázat előkészítése kidolgozott stratégia és tervek alapján, integrált megközelítés mellett történt, a projektelemek egymásra épülve célozzák meg a társadalmi és gazdasági kohéziót.

 

A projekt keretében igényelt támogatás összege: 398 594 701 Ft.

 


 

 KORÁBBI FÓKUSZBAN:Megkezdte működését a Járáshivatal

A jegyző által ellátott államigazgatási feladatok egy részének átvételével megkezdték működésüket a járási hivatalok. Nagyhalász város az Ibrányi Járási Hivatal illetékességi területéhez tartozik.

Tekintse meg Nagyhalász bűnözési térképét!

A rendőrség nyilvánosságra hozta Magyarország bűnözési térképét, amelyet rendszeres időközönként, 30 napos késleltetéssel frissíteni fognak a jövőben.