TANÉVNYITÓ, 2009

Bekövetkezett minden tanköteles kiskorú rémálma: véget ért a nyár és a szabadság, kezdődik a tanulás (iskolába járás). Fényképezőnk természetesen nem hiányozhatott a tanévnyitóról, és galériánkban az első osztályos tanulókra koncentráltunk. Néhány nappal ezelőtt szinte mindenki megvásárolta a tankönyveket, és erről is készült néhány kép.

 

2009. augusztus 31-én délután négykor indult el hivatalosan is a 2009-2010-es tanév, a fehér iskola sportpályáján. Petró László igazgató úr külön köszöntötte beszéde elején az elsősöket és az új tanerőt, majd kiemelte, hogy munkatársaival együtt mindent elkövetnek majd azért, hogy bizalomért munkával, odafigyeléssel, neveléssel és törődéssel fizessenek, azaz a rájuk bízott gyermeket a lehető legjobb színvonalú oktató-nevelő munkában részesítsék. Mindehhez természetesen kiemelten fontos a megfelelő és együttműködő szülői háttér, amelynek fontosságát nem lehetet elégszer hangsúlyozni.

Külön öröm, hogy a fehér iskola megszépült belül, a sárga megújult, sőt, újjászületett kívül-belül, ám mivel csak augusztus 17-én írták alá az utóbbi felújítására szóló szerződést, szeptember közepére érnek ott véget a munkálatok. Addig is délelőtt és délután váltott műszakban kezdik az évet a nagyhalászi diákok.

Kattintson a képre a galéria eléréshez!

Szöveg és fényképek: Bacskai János.