BUDAPESTRE UTAZTAK A RAJZSZAKKÖRÖSÖK

Évek óta hagyomány, hogy a Csuha Antal Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a Rétközi Iskola Szövetség bizonyos versenyeinek lebonyolítását vállalja - az idén sem történt ez másképpen

 

2009.11.18-án, szerdán 14 órai kezdettel iskolánk helyesírási versenyt rendezett 13 iskola és 79 diák részvételével.

A tanári kar összefogásával, kitartó munkájával érhettük el azt, hogy színvonalasan és a lehető legprecízebben lebonyolításra került az esemény.

Az idelátogató iskolák tanulóit nyolcadikosaink köszöntő sorfala várta a regisztrációig, majd 14 órakor rövid megnyitóbeszéd és némi szabályismertető után a „helyesírók” évfolyamonként elfoglalhatták a termeket, ahol az évfolyamok tudásszintjének megfelelően tollbamondás és tesztes feladatok várták a tanulókat.

A tesztírás után a tantestület visszavonult értékelni. Míg az értékelésre sor került a gyerekeket szendvics és tea várta az ebédlőben.

A tanári kar pontos és gyors munkájának köszönhetően hamar sor került az eredményhirdetésre.

Az idén azonban nem értek még véget az izgatott készülődések, hiszen a Csuha Antal Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény rendezi továbbá a szavalóversenyt, az angol, a számítástechnika és fizika versenyeket.

Kattintson a képre a verseny képeinek eléréséhez.

2009.12.01., Kulcsár Zsanett.