JÖHET A PENNY

A nagyhalászi képviselő-testület tegnap elfogadta a Penny Market vételi ajánlatát a benzinkút melletti területre, név szerinti szavazás keretében.

 

Nézzük, ki hogyan szavazott a nyilvános ülésen!

Albók József: nem, Bodnár Katalin: nem, Szoboszlai Ottó: nem, Földi István: nem, Kozma Jánosné: nem.

Orosz Károly: igen, Orosz Zoltán: igen, Petró László: igen, Hegedűs János: igen, Oláhné Szilágyi Mária: igen, Asztalos István: igen, Tári László: igen, Végh Miklós: igen.

Bódvainé dr. Pásztor Edit nem vett részt az ülésen.

Mivel a telekmegoszlásról az eljáró hatóság által kiadott jogerős határozat nem érkezett még meg, a 480/1 helyrajzi számú ingatlan tulajdoni lapját nem lehetett kikérni, de a földhivatal által záradékol telekmegosztási vázrajz az önkormányzat birtokában van. A Pennyvel így az adásvételi szerződés nem köthető meg, csak e bejegyzés megtörténte után.

Érkezett egyébként a területért egy másik ajánlat is a helyi kereskedők alkotta „konzorciumtól”, amely a Penny által ajánlott 22 millió forinttól négymillióval nagyobb összegről szólt, ám a testület végül a Penny által tett ajánlatot fogadta el.

Természetesen a képviselőket is megkerestük, hogy nyilatkozzanak arról, miért szavaztak igennel vagy nemmel. A válaszokat a beérkezés sorrendjében csatoljuk a cikkhez.

Folytatás hamarosan…

2009.12.18., szöveg: Bacskai János.