PONTOZÁSOS NAGYHALÁSZI GYŐZELEM BUJON

Városunk ezúttal is saját sátorral képviselte magát a buji lecsófőző versenyen, ahol a szakácskanalat ezúttal is Budaházi Emilné és férje kapta kézbe. Mint rendesen, a siker most sem maradhatott el: az idei divatnak megfelelően a döntésképtelen zsűri kisorsolta a helyezéseket, de sokatmondó, hogy a "mi lecsónk" kapta messze a legnagyobb pontszámot...

 

A hagyományoknak megfelelően városunk is részt vett a VII. Buji lecsófőző versenyen, ahol a Nagyhalászi Önkormányzat nevében a Budaházi-házaspár kényeztette el ízlelőbimbóinkat egy serpenyőn sült lecsó-töltött gombák salátatálon csodás tálalással c. kombinációval. A zsűri az idén nyári környékbeli szokásoknak megfelelően nem mert döntést hozni, hanem sorsolt (jövőre magam is nevezek hát egy negyed szelet zsíros kenyérrel, próba-szerencse...), ám dicséretre méltó, hogy a Budaházi-team érte el a legtöbb pontszámot (ezt viszont fura módon nyilvánosságra hozták).

A zsűrizés után egy kellemes égszakadás-földindulás kergetett mindenkit őrületbe és a sátor alá, majd a némileg lehűlt időben, hangulatban és átázott ruhákban folytatódott az elmaradhatatlan falunapi műsor, sztárvendégekkel és tűzijátékkal.

Kattintson a képre a galéria eléréshez!

Írta és fényképezte: Bacskai János