Nagyot horgásztak a nagyhalászi önkéntesek

2010. július 16.-án ötödik alkalommal került megrendezésre a Szabolcs Megyei Tűzoltók horgászversenye. A neves esemény helyszínéül az Ibrányban található Nagyerdei horgásztó szolgált. 


Amikor már itthon megmentettek minden menthetőt, a szomszédos megyékben vagy településeken is segítettek. Nem csoda hát, ha nagy örömmel fogadtak végre egy lazítási lehetőséget, ráadásul a közelben.

"A megye minden részéről érkeztek versenyzők, természetesen a Nagyhalászi ÖTE. tagjai is képviselték az egyesületet. A  tavalyi versenygyőztes, Dajka János fogási eredménye idén a dobogó harmadik helyére volt elegendő. Lukács Zoltán a hatodik, Hidegh Tibor a  tizenkettedik  helyezést érte el. Ónodi Gyulának ez a nap nem volt szerencsés, az ő horgát most elkerülték a halak - tájékoztatta honpaunkat Lisovszki Róbert, a helyi önkéntes tűzoltók parancsnoka. - A halászi versenyzők zavartalan horgászását Oláh János biztosította, aki legalább tízszer körbejárta a tavat, hogy hideg üdítővel és forró kávéval lelkesítse versenyzőinket."

 

 

Katt a képre a képgaléria megtekintéséhez!

2010.07.22., Bacskai János