Előrelépést vár az új ifiedző

Kezdésnek döntetlen Ajakon

Döntetlennel kezdett az újonccsapat otthonában a Németh-legénység, kikaptak az ifik.


Ajak U19 – Nagyhalász U19 4-1 (3-0)
Gól: Boda D.


A halászi részről indiszponált, álmos első 20 perc meghozta negatív eredményét, és gyorsan kaptak három buta gólt a mieink. Sajnos felforgatott védelemmel kellett kiállnunk a sérülések miatt, illetve legjobb csatárunk eltiltását tölti. A második félidőben megpróbáltuk a földön tartani a labdát, a védők mögé passzolva támadni, és Boda D. szépített is. Kmetz Tamás első félidei hibáit kijavítva kiválóan védett a 2. játékrészben, de a lefújás előtt egy szép egyéni akcióval beállították a végeredményt a hazaiak, akik minden tekintetben a halásziak fölé nőttek. Jó: Nagy R., Kmetz I.


Felnőttmérkőzés


Ajak – Nagyhalász 1-1 (1-0)
Ajak, 150 néző, v.: Tomori.
Ajak: Leskovics A – Takács J. (Rakoncza), Barati I., Sütő N., Horváth A., Csernyu A., Poncsák L. (Kovács Cs.), Folytán, Magyar P., Paráda, Soós T. Edző: Szanyi János.
Nagyhalász: Szobonya G. 5 – Balogh N. 5, Kelemen R. 6, Szobonya P. 5, Kiss G., Csombók Z. 6, Farkas A. 5, Bagoly Z. 6, Gráf L. 5, Szabó S. 5 (Vincze L. 0), Nagy G. 5 (Illak Á. 5, Kóder L. 0). Edző: Németh Károly. Két jól felkészített csapat küzdelmes mérkőzésén született döntetlen.
Gól: Soós T., illetve Kiss G. (11-esből).

Szanyi János: – A játékvezetőnek egy nagyon rossz döntése volt, ami nekünk két pontunkba került...

Németh Károly: – Küzdelmes mérkőzésen közelebb álltunk a győzelemhez.


Küzdelmes, helyenként parázs hangulatú mérkőzésen egy jól szervezett Ajakkal találkoztunk, akik az első félidőben helyzetüket gólra váltották egy szöglet után (egy hazai játékos emelkedett a legmagasabbra és a kapu közepébe bólintott). A hazaiakat zavarta meg jobban a találat, s a halásziak nyílt sisakos támadójátéka 3-4 ígéretes helyzetet hozott, ám helyzeteink kimaradtak. Végül Illak harcolt ki büntetőt (meg is sérült az esetnél), amelyet Kiss G. váltott gólra: a jobb sarokba helyezett. A játékvezető nem sokkal később le is fújta a mérkőzést, még az ítéletidő beállta előtt.

2010.08.16., Pokareczki Norbert